Relevante links op het World Wide Web:

De volgende organisaties leveren een bijdrage aan de realisatie van dit product:

Avans-hogeschool Avans is de initierende hogeschool. Met dit initiatief onderscheidt zij zich als een school die innovatie niet alleen doceert maar ook practiseerd. De projectleider binnen Avans-hogeschool is de heer Cees Segers van de dienst P&O.
i2rs i2rs is de hoofdaannemer van dit project. De directeur is de heer Jeroen Baten. Hij heeft reeds 5 boeken geschreven over Open Source en het bijbehorende ontwikkelmodel en wordt landelijk gezien als een expert op dit gebied. De website van i2rs vindt u op http://www.i2rs.nl.
Arrow Data Arrow Data leverde de benodigde managementskills om het project binnen de goede banen te leiden m.b.t. mensen en middelen.
Proline Proline Proline leverde hoogkwalitatieve software-analyse en ontwikkelkennis voor de bouw van het systeem. De website van proline vindt u op http://www.proline.nl.
Quidome Quidome leverde hoogkwalitatieve software-analyse en ontwikkelkennis voor de bouw van het systeem. De website van Quidome vindt u op http://www.quidome.nl
Systemhouse Mobach Systemhouse Mobach leverde de kennis omtrent de schaalbaarheid en beveiliging van het nieuwe systeem. De website van Systemhouse Mobach vindt u op http://www.mobach.nl.